Aaron Greenman van Interstate Hotels & Resorts spreekt bij HOT. E. Congres in Londen

270
0
SHARE

Greenman zal op 26 september deel uitmaken van een panel op het congres, waarbij hij zal spreken over onderwerpen en trends inzake de toekomst van hotelmanagement door derde partijen. Interstate blijft groei zien in haar Europese markten, met name in Duitsland, VK/Ierland, België en Nederland, waarin steeds meer hoteleigenaren en -ontwikkelaars beheer door derden overweegt.

Greenman, momenteel gevestigd in België, kwam in 2007 bij Interstate als head of development in India, werd in 2010 gepromoveerd tot senior vice president of acquisitions & development voor Europa, en hij werkte nauw samen met zijn Europese collega’s aan het opzetten van het regionale platform van het bedrijf. Voorafgaand aan Greenmans loopbaan in India was hij managing director voor de AFEX Group in Nairobi, Kenya, waar hij verantwoordelijk was voor een bedrijf met 600 medewerkers met activiteiten in heel Oost-Afrika. Eerder was hij senior-manager bij Ernst and Young LLP’s adviesbureau voor onroerend goed, in Boston, New York en Miami.

“Interstate is van plan aan het bestaande momentum te werken door contact te maken met eigenaren/operators van werkplatforms die niet alleen hun zaken willen vereenvoudigen maar ook gebruik willen maken van de meerwaarde van een onafhankelijke, professionele managementpartner”, zei Aaron Greenman. “We houden ons actief bezig met verschillende belangrijke leasepartners die zijn gericht op het uitbreiden van hun pijplijn in Duitsland, Nederland, Frankrijk en Spanje, waarbij Interstate zorgt voor managementdiensten.”

Interstate Hotels & Resorts is een wereldleider in hotelmanagement door derden, en hun brede ervaring in alle accommodatiesegmenten en vermogensklassen zorgt voor resultaten in elk van de beheerde hotels wereldwijd. Ga voor meer informatie over Interstate Hotels & Resorts naar www.InterstateHotels.com.

Over Interstate Hotels & Resorts
Interstate Hotels & Resorts is een toonaangevend internationaal bedrijf voor hotelmanagement, dat volledige en select-service hotels, resorts, congrescentra en onafhankelijke hotels in 10 landen beheert. De wereldwijde portfolio van Interstate omvat 440 gebouwen met meer dan 82.000 kamers, waaronder hotels in aanbouw of ontwikkeling. De ervaren operators, brancheleidende platforms en uitgebreide managementcapaciteiten van het bedrijf zorgen voor uitzonderlijke gastervaringen en een uitstekende omzet voor hoteleigenaren en -investeerders. Ga voor meer informatie naar www.interstatehotels.co.uk of wereldwijd www.interstatehotels.com.

Voor meer media-informatie:
Kerri Crannis
The Zimmerman Agency • 850.668.2222
[email protected]

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/560176/AaronGreenman_InterstateHotels.jpg 

BRON Interstate Hotels & Resorts

Gerelateerde links

http://www.InterstateHotels.com

Powered by WPeMatico