Samenvatting: Business Wire reikt Future Award voor media uit aan studenten

1304
0
SHARE

FRANKFURT AM MAIN, Duitsland–()–Business Wire, een wereldwijd toonaangevende dienstverlener voor internationale persberichten, heeft wederom de jaarlijks Future Award uitgereikt, die onderdeel is van de Future Convention. Business Wire schonk de prijs in de categorie media aan de studente Laura Hess, van de European School of Design in Frankfurt, voor haar innovatieve project BikeBello. Dat is een vernieuwende app met GPS die het gemakkelijker maakt fietsendieven op te sporen. Het ‘tracken’ wordt gestart door te bellen met een fietsbel.

Op het evenement kondigde Business Wire nog een ander media-evenement aan. Het bedrijf besteedt aandacht aan het thema “Public Relations in the age of communication 4.0 – are women better communicators?”, waarin niet alleen de veranderingen binnen de communicatiebranche aan bod komen, maar ook de problemen en kansen die vrouwen in de PR-sector ervaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Powered by WPeMatico